VVS installationer


VVS-arbejde

Vi har mere end 40 års erfaring med VVS-arbejde, og har desuden indgående kendskab til de nyeste teknikker og metoder. Når det kommer til VVS-installationer, er dine løsninger i sikre hænder hos os. Tilbyder ligeledes freelance montage i forbindelse med VVS – og stål – smedearbejde.

 

Mangler du professionel hjælp?

Vi er klar til at hjælpe dig som håndværksvirksomhed, industrivirksomhed eller privat kunde. Søger du en kyndig medarbejder, så din virksomhed kan aflevere ordren veludført og til tiden, har vi ekspertisen til at hjælpe. Vores freelance montage består i kyndig opsætning og installation, hvis du allerede har de nødvendige materialer.

Mangler du at få udført lovpligtige tilslutninger, anmeldelser eller godkendelser til forsyningsselskaber eller myndigheder, men har du selv købt materialer, kan vi også udføre dette. Vælger du at tilknytte os, er du garanteret en erfaren arbejdskraft, der har en bred vifte af faglige færdigheder. Vi har en grundlæggende nysgerrighed i vores tilgang, der igennem mere end 40 år har bidraget til et bredt repetoire af spændende løsninger.

 

Kontakt os i dag

Søger du hjælp, eller vil du høre mere om vores freelance-arbejde, er du særdeles velkommen til at ringe på telefon 41 15 24 82. Vi tager gerne en snak og giver et uforpligtende tilbud. Med udgangspunkt fra Kjeldbjerg i Midtjylland har vi hjulpet private kunder samt erhvervskunder i både Viborg, Skive og omegn. Vi glæder os til at hjælpe dig også.

Kontakt os