Varmepumper og hybridanlæg


Spar penge med en varmepumpe

At udskifte sin konventionelle energikilde med en varmepumpe kan nedbringe din energiregning. Hos Stenfeldt tilbyder vi både vi salg, installation og service af luft-til-luft varmepumper, luft-til-vand varmepumper og jordvarme. Kerneideen bag disse løsninger er at udnytte naturens egne forhold til at skabe varme til bolig og brugsvand.

 

Energi til din bolig og hverdag

Varmepumper er en særdeles effektiv energitype - både for private hjem, offentlige institutioner og private virksomheder. Vi forhandler nogle af markedets absolut bedste løsninger på området, og du kan forvente kyndig rådgivning i forbindelse med dit køb. Vi fører bl.a.:

  • Metro Therm
  • Bosch
  • CTC
  • Samsung
  • Vølund

Hvilken type varmepumpe, der er bedst til dine behov, afhænger af dine ønsker og pladsmuligheder. Et jordvarmeanlæg udnytter varmen fra jordens øverste lag, og fungerer ved at lægge en væskefyldt slange cirka en meter ned i jorden. Varmen overføres efterfølgende til boligens varmeinstallation, og kan herved fungere som boligens eneste varmekilde. Ønsker du ikke at nedgrave en slange i haven, kan du vælge en luft-til-vand varmepumpe, der fungerer på nogenlunde samme vis som jordvarmeanlægget. Dog henter denne type varmepumpe varmen fra luften. Du kan også vælge en luft-til-luft varmepumpe, der er en yderst populær løsning. Denne varmepumpetype cirkulerer luften rundt i rummet, og danner derved varme eller kulde efter ønske. Hybridanlæg kan kombineres med naturgas – oliekedler eller biokedler. 

 

Ring for mere information

Ønsker du at høre nærmere om dine muligheder for at få en varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os på telefon 41 15 24 82. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Fra vores hjemby, Kjeldbjerg, har vi hjulpet mange kunder omkring Skive og Viborg. Vi glæder os til også at hjælpe dig.

Kontakt os