Solvarme og Fjernvarme


Miljøvenlig energi for alle

Energieffektive løsninger giver dig en grønnere bolig og lavere energiomkostninger. Hos Stenfeldt tilbyder vi salg, installation og service af solvarmeanlæg og fjernvarmeanlæg. Vi har lang erfaring inden for branchen, og har desuden solgt anlæg til både private boliger, offentlige institutioner og private virksomheder. Fjernvarme- og solenergianlæg henvender sig til alle, der ønsker at nedbringe energiregningen samt miljøbelastningen.

 

Fordele for miljøet og energiregningen

Hos os finder ud sol- og fjernvarmeinstallationer i topkvalitet. Vi har nøje udvalgt markedets bedste producenter, hvilket er din garanti for et pålideligt og effektivt resultat. Du kan desuden forvente kyndig rådgivning, der bygger på vores lange erfaring. Vi tilbyder produkter fra bl.a.:

  • Djurs
  • Gemina Termix
  • Redan
  • Sonnenkraft
  • Vølund

Med solvarme eller fjernvarme tager du i mod fremtidens energiløsninger. Det er ikke blot godt for for klimaet, men kan desuden gavne din pengepung. Har du eksempelvis fået installeret solenergi i din bolig, er energien herfra fremover gratis. Med sol- og fjernvarmeenergi udnytter du nemlig naturens egne energiressourcer. Det betyder desuden, at du kan være komplet uafhængig af stigninger i energipriserne. 

 

Kontakt os for mere information

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på installation af solenergianlæg eller fjernvarme, eller søger du service i forbindelse med driftsforstyrrelser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 41 15 24 82. Vi har allerede hjulpet mange kunder i området omkring Kjeldbjerg, Skive og Viborg med installation af solvarme eller fjernvarme. Vi glæder os til at hjælpe dig og din bolig til mere energieffektiv opvarmning.

Kontakt os