Olie og Biokedler


Salg af olie og biokedler

Du har en række forskellige muligheder, når det kommer til opvarmning af din bolig. Brændefyr, træpillefyr eller oliekedler - med hver enkelt mulighed kommer fordele og ulemper. Hos Stenfeldt har vi lang erfaring inden for branchen, og vi tilbyder salg, installation og service samt af produkter i topkvalitet.

 

Professionel service af dine kedler

Vi forhandler produkter fra nogle af markedets bedste producenter - heriblandt en del danske fabrikanter. Vi tilbyder service og salg af olie- og biobrændelskedler fra bl.a.:

  • BAXI
  • Bosch
  • CTC
  • Twin-Heat
  • Viessmann
  • Vølund
  • Wolf
  • Woody

Kondenserende oliekedler er yderst effektiv som opvarmningskilde, og det er særdeles velegnet til bl.a. private boliger, virksomheder og sportshaller, hvor det ikke er muligt at få naturgas eller fjernvarme. Effektiviteten af disse oliekedler er forbedret mærkbart, hvorfor miljøbelastningen er blevet så lille, at oliekedler anses for at være ganske miljøvenlige. Vi udfører gerne service på din oliekedel under 120 kW.

Med en træpillekedel, stokerkedel eller en anden form for biobrændsel får du et billigere alternativ til oliekedlen. Biobrændsel er nemlig ikke omfattet af energiafgifterne, hvorfor det er billigere end eksempelvis olie og gas. Vær opmærksom på, at alle typer af biobrændsel kræver skorsten, som skal renses årligt. Derfor kan installation af biobrændsel desværre være forbundet med nabogener afhængig af dine boligforhold. Husk, vi står klar med kyndig rådgivning i forbindelse med enhver ordre - også hvis du ikke har bestemt dig for din kommende energiforsyning.

 

Ring og hør nærmere

Ønsker du at vide mere om olie eller biobrændsel, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 41 15 24 82. Vi er også klar til at hjælpe, hvis du oplever driftsforstyrrelser. Fra vores tilholdssted i Kjeldbjerg har vi hjulpet mange kunder i Skive, Viborg og Holstebro - og vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os