Naturgas


Naturgas til din bolig

Hos Stenfeldt tilbyder vi salg, installation samt service af naturgaskedler til din bolig eller virksomhed. Med et nyt naturgasfyr i høj kvalitet, der leverer høj effektivitet, kan du spare penge på din energiregning. I denne forbindelse kan vi hjælpe med tilskud, der kan gøre installationen af dit nye gasfyr til en endnu bedre idé.

 

Mange muligheder med gasfyr og hybrid varmepumper

Vi sælger nogle af markedets bedste produkter inden for naturgas, og du kan forvente både høj effektivitet og god komfort. Med udgangspunkt i vores lange erfaring, har vi bl.a. valgt at føre følgende fabrikanter:

  • BAXI
  • Bosch
  • Vaillant
  • Viessmann
  • Weishaupt
  • Wolf

Nogle løsninger er kompatible med varmtvandsbeholdere, hvilke egner sig særligt til danske forhold. Det hårde og kalkholdige vand i Danmark kan nemlig resultere i forkalkninger i konventionelle varmevekslere, hvilket du ikke skal bekymre dig for med en varmtvandsbeholder.

Ønsker du gaskedler, der egner sig til større forbrug, kan vi ligeledes tilbyde dette. Sådanne kan være nødvendige i forbindelse med industri og produktion. Det er i sandhed hos virksomhederne, naturgas har sit potentiale, da det er muligt for mange selskaber at udskifte deres konventionelle energiforsyning ud med naturgas. Det vil blot føre til en lavere energiregning samt miljøbelastning. Vi udfører i øvrigt naturgasservice på alle fabrikater under 120 kW.

 

Ring og hør nærmere

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på en naturgaskedel, eller har du brug for service i forbindelse med driftsforstyrrelser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 41 15 24 82. Vores kunder er hovedsageligt fra Kjeldbjerg, Viborg og Skive. Vi glæder os til at hjælpe dig til en mere effektiv energiforsyning med naturgas.

Kontakt os